Jag vann!!

Nu ska ni få höra! Jag har faktiskt vunnit en storvinst! Ja inte en megajackpot direkt, men tillräckligt för att köpa sig något lyxigt! Strax över 60 000 kronor vann jag igår kväll, jag kunde knappt tro att det var sant!! Plötsligt händer det verkligen, jag tror jag och sambon stirrade på skärmen i 10 minuter innan vi kunde konstatera att saldot verkligen hade ökat på spelkontot. Oslagbar känsla faktiskt!

Självklart delar jag vinsten med sambon, så vi planerar att lägga till det till vinterns semester bland annat och lyxa till det lite extra. Kanske vara borta lite längre eller bo på finare hotell. Sen ska svärmor få en fin present när hon fyller 60 snart, det förtjänar hon verkligen!

Spelet jag vann i heter Space Wars och jag har faktiskt inte spelat det så mycket trots att jag vet att det finns en chans att vinna lite större belopp. Kanske var det därför jag blev totalt överraskad, varför har jag inte spelat detta förrän nu? Nu hade jag också lite högre insats än jag brukar, för att jag förstått att det är ett bra val i detta spel. Kan säga att det var det värt! Så sjukt glad är man nu, det är svårt att beskriva.

space wars slot
På den här spelautomaten vann jag lite över 60 000 kronor!

Space Wars är en slot från NetEnt som faktiskt har lite kul tema med gulliga utomjordingar. Spelet har Stacked Wilds som täcker hela hjulet och re-spins och man ska visst kunna vinna hela 2 miljoner kronor i ett enda spinn. Riktigt så högt nådde jag inte, men 60 000 kronor är absolut inte en dålig vinst!

Space Wars re-spins triggas varje gång man träffar en vinnande kombination, och snurrar på samma insats som spinnet som triggade den! Det kan vara bra att spela med lite högre insats i Space Wars så att även re-spins får en högre insats. Den som vinner har satsat sägs det ju! Jag kommer absolut fortsätta att prova lyckan i Space Wars, min nya favorit!

Ett mycket härligt avslut på veckan måste jag säga! Ikväll firar vi med vin och middag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *